More

  Sucul de ridichi elimină calculii biliari și pietrele la rinichi – mod de administrare

  Primăvara a sosit odată cu numeroase legume, benefice pentru sănătatea noastră. Printre ele se numără și ridichea, o sursă excelentă de vitamina C și fier.

  Concentrația mare de vitamina C, pe care o conține ridichea, întărește sistemul imunitar și ajută organismul să lupte împotriva bolilor.

  Dar, pe lângă vitamina C și fier, ridichea este o sursă importantă și de acid folic, fibre, potasiu, cupru, magneziu, calciu și vitamina B6, care sunt indispensabile pentru o funcționare optimă a organismului.

  Sucul de ridiche este unul dintre cele mai vechi remedii folosite pentru eliminarea calculilor biliari. Din păcate, studiile au demonstrat că femeile sunt mai predispuse decât bărbații să se confrunte cu pietre la nivelul bilei.

  Ridichea are o forță diuretică atât de mare, încât poate ajuta la eliminarea formațiunilor de săruri care au dus la dezvoltarea calculii. Pot fi consumate și preventiv, câte 100 g, de 1-2 ori pe zi. Mai mult, ridichea are proprietăți antiseptice și antiinflamatoare.

  Care sunt simptomele ce indică calculii biliari?

  • Gustul amar în gură
  • Greață puternică
  • Vărsături
  • Eructații (râgâit)

  Cura cu suc de ridiche elimină pietrele de la nivelul rinichilor și bilei

  Dacă pietrele nu sunt atât de mari, încât să necesite o intervenție chirurgicală, această cură cu suc de ridiche este foarte eficientă.

  Mod de preparare:

  Se face suc din 100 g de ridichi proaspete în fiecare dimineață, timp de 3 săptămâni. Se consumă zilnic, pe stomacul gol. După primele trei săptămâni, gramajul se crește la 400 g de ridichi, pentru încă 3 săptămâni.

  Pentru a obține sucul, se folosește un robot de suc electric. Însă, dacă nu aveți un astfel de robot, nu este o problemă. Puteți da ridichile pe răzătoare, iar apoi le stoarceți printr-un tifon.

  Alte beneficii pe care le au ridichile pentru organism:

  • Scad febra – dacă ai nevoie de un remediu rapid și natural pentru febră, poți prepara suc de ridiche cu sare.
  • Ajută la ameliorarea problemelor respiratorii
  • Întăresc sistemul imunitar
  • Protejează căile respiratorii de infecții
  • Conțin cantități mari de fier – care ajută la menținerea sănătății celulare și la frumusețea părului, pielii și unghiilor.
  • Tratează problemele urinare
  • Îmbunătățesc funcția rinichilor
  • Sunt recomandate pacienților care suferă de cancer la colon, rinichi și cancer la stomac

   

  Știri recente

  Marea Britanie: Zeci de cetățeni UE cu settled status nu au fost lăsați să intre în UK. Polițiștii de frontieră pot suspenda drepturile acestora

  Cetățenii UE care locuiesc și lucrează în Marea Britanie au dezvăluit că se confruntă suspiciuni și amenințări că li se va refuza intrarea în...

  Boris Johnson tocmai a anunțat că ridicarea restricțiilor va fi AMÂNATĂ: Lockdownul va fi mai lung

  În timpul unei conferințe de presă, susținută de premierul britanic BORIS Johnson, acesta a declarat că ridicarea restricțiilor din Marea Britanie va fi cel...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox