More

  Români amendați la intrarea în Marea Britanie pentru că nu aveau rezervate cele două teste

  La intrarea în Marea Britanie, au fost amendați 4 cetățeni români cu amenzi ale căror valoare variază între 1.000 și 5.000 GBP.

  Cei 4 cetățeni români au fost amendați de către polițiștii de frontieră pentru că nu au respectat noile reguli COVID, care au fost impuse de către guvernul britanic, din data de 15 februarie.

  Românii nu aveau făcută rezervarea pentru efectuarea testelor, care sunt acum obligatorii pentru a doua și a opta zi de izolare.

  Noile reguli sunt obligatorii pentru toate sosirile, fie că persoanele stau în carantină acasă, fie la un hotel de carantină, începând cu 15 februarie.

  Ministrul Sănătății, Matt Hancock, a anunțat săptămâna trecută, în timp util aceste reguli și a prezentat și amenzile care pot fi oferite în cazul încălcării acestor noi restricții:

  “Pasagerii vor trebui să rezerve aceste teste prin intermediul portalului nostru online înainte de a călători. Oricine intenționează să călătorească în Marea Britanie de luni trebuie să rezerve aceste teste.”

  Acest lucru înseamnă că acum va trebui să se facă un test de trei ori – unul înainte de a reveni în Marea Britanie, unul în ziua a doua de carantină și unul în ziua a opta.

  Portalul de rezervare a testelor COVID este disponibil pentru populație de pe 11 februarie.

  Testele PCR costă până la 120 GBP, ceea ce înseamnă că persoanele ar putea fi obligate să plătească până la 360 GBP fiecare.

  Dacă oricare dintre teste este pozitiv, atunci va fi aplicată o carantină pentru încă 10 zile de la data testului.

  “In cazul in care oricare dintre aceste teste post-sosire sunt pozitive, persoanele vor trebuie sa stea in carantina pentru inca 10 zile de la data testului si, desigur, li se va oferi orice tratament NHS necesar.

  “Orice rezultat pozitiv va fi supus automat secvențierii genomice pentru a confirma dacă au o variantă de îngrijorare.”

  Toate persoanele sosite trebuie să stea, de asemenea, în carantină timp de 10 zile, deși pot părăsi mai devreme carantina dacă fac un alt test în ziua a cincea și rezultatul este negativ.

  Schema de testare și eliberare va rămâne în vigoare, dar oamenii vor avea nevoie în continuare de un test și în ziua a opta – ceea ce înseamnă un total de patru teste Covid.

  Știri recente

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic anunță noi reguli la frontiere: Carantina și izolarea vor fi înlocuite cu teste zilnice

  Britanicii care abia așteaptă reluarea călătoriile internaționale din și spre Anglia fără restricții, au fost anunțați de către guvern că pot lua parte la...

  Guvernul britanic anunță eliminarea tuturor restricțiilor din Anglia începând de săptămâna viitoare

  Marea Britanie se va întoarce la normal începând de săptămâna viitoare, deoarece lockdownul va fi complet ușurat, a confirmat guvernul britanic astăzi. Ministrul cabinetului, Michael...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox