More

  Proiect pentru Marea Britanie: Va fi permisă intrarea cetățenilor străini, doar dacă vor fi vaccinați anti COVID

  Un deputat conservator britanic a cerut guvernului să elaboreze în cadrul forțelor armate lansarea unui program de vaccinare în masă împotriva coronavirusului, care ar include certificate obligatorii care să permită oamenilor să călătorească pe plan internațional.

  Vorbind luni la Camera Comunelor, Tobias Ellwood a susținut că schema de vaccinare în masă reprezintă o provocare a amplorii și complexității.

  Deputatul pentru Bournemouth East a declarat parlamentului că un vaccin ar putea fi gata pentru utilizarea în Regatul în șase luni.

  Totodată, el l-a îndemnat pe premierul Boris Johnson să folosească forțele armate pentru a supraveghea procesul de livrare a acestuia către populația britanică.

  „Lansarea în masă a vaccinurilor este o responsabilitate enormă și trebuie să o înțelegem bine”, a spus Ellwood.

  „Subliniez că există o posibilitate uriașă ca acest lucru să meargă prost dacă nu începem să planificăm acum”, a adăugat el.

  Politicianul a declarat că i-a scris lui Johnson îndemnându-l să folosească Ministerul Apărării și armata pentru a înființa centre de distribuție regionale, precum și pentru a dezvolta o „bază de date națională pentru a urmări progresul și a elibera certificatele de vaccinare”.

  Ellwood, care este președintele Comitetului selectiv pentru apărarea Camerei Comunelor, a declarat că certificatele de vaccinare „vor trebui probabil recunoscute la nivel internațional pentru a permite călătoriile internaționale”.

  În alte observații, Ellwood a subliniat că viața va reveni la normal pentru cei care efectuează vaccinul, în timp ce cei care nu o vor face vor fi „supuși regulilor de distanțare socială”.

  „Cred că cea mai mare provocare va fi gestionarea perioadei de tranziție – posibil până la un an – când părți din societatea noastră vor fi eliberate de amenințarea Covid-19 și vor încerca să revină la normalitate, dar cei care nu vor vrea să fie vaccinați vor fi supuși regulilor de distanțare socială ”, a spus el.

  Totodată, Ellwood a propus ca intrarea cetățenilor străini în Marea Britanie să fie acceptată doar dacă sunt vaccinați sau vor accepta să fie vaccinați pe teritoriul Regatului Unit.

  Știri recente

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic anunță noi reguli la frontiere: Carantina și izolarea vor fi înlocuite cu teste zilnice

  Britanicii care abia așteaptă reluarea călătoriile internaționale din și spre Anglia fără restricții, au fost anunțați de către guvern că pot lua parte la...

  Guvernul britanic anunță eliminarea tuturor restricțiilor din Anglia începând de săptămâna viitoare

  Marea Britanie se va întoarce la normal începând de săptămâna viitoare, deoarece lockdownul va fi complet ușurat, a confirmat guvernul britanic astăzi. Ministrul cabinetului, Michael...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox