More

  Marea Britanie: S-a cerut intrarea într-un lockdown asemănător cu cel implementat în Franța

  Ar putea fi necesară o blocare națională în stil francez dacă măsurile locale nu sunt suficiente pentru a face față valului de coronavirus care este în Marea Britanie, a sugerat astăzi Dominic Raab.

  Și ministrul de externe a confirmat dezvăluirile The Sun că un nivel mai ridicat de alertă „Nivelul 4” ar putea fi introdus în anumite zone – unde doar școlile și magazinele esențiale rămân deschise.

  El a spus astăzi într-un avertisment împotriva britanicilor care nu respectă regulile: Suntem întotdeauna gata pentru măsuri suplimentare pe care le putem implementa oricând. ”

  Domnul Raab a spus în această dimineață că națiunea ar trebui să respecte abordările locale pentru a evita mai multe măsuri mai stricte.

  Franța a fost forțată să impună o carantină de o lună începând din această seară, după ce propria sa abordare regională a eșuat.

  Emmanuel Macron a impus aproape cinci săptămâni de măsuri mai stricte de vineri, deoarece a avertizat că Franța este „copleșită” de un al doilea val.

  Ministrul de externe a declarat astăzi la Radio 4: „Franța a încercat, desigur, o abordare localizată și apoi a căzut din nou pe o abordare națională.

  „Germania face același lucru și aceste fapt ne demonstrează cât de important este să respectăm cu toții la nivel local până la nivel național regulile și măsurile… Comunități, lideri locali, lideri naționali și să ne înclinăm cu adevărat în abordarea focalizării localizate.

  „[Este] cel mai eficient mod de a combate virusul și de a evita abordarea generală, care nu cred că ar fi în interesul acestei țări și pe care ne străduim să o evităm”.

  Ultimul studiu ONS a arătat că una din 100 de persoane se estimează că a avut virusul în săptămâna până la 23 octombrie. Guvernul are în vedere acum un nivel 4 în care doar școlile și magazinele esențiale rămân deschise, iar călătoriile se limitează la a ajunge la serviciu și la cursuri.

  Oamenii de știință au făcut presiuni pentru acțiuni naționale suplimentare pe măsură ce cazurile continuă să crească. West Yorkshire va intra luni în Tier 3, deoarece Nottinghamshire devine astăzi locul din Anglia cu cele mai stricte reguli.

  Londra ar putea ajunge la nivelul 3 în câteva săptămâni, iar Birmingham este, de asemenea, pregătit pentru noi măsuri. Miniștrii sunt disperați să evite orice măsuri naționale generale, precum cele din Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord.

  S-a cerut în mod repetat un lockdown tip întrerupător de circuit pentru a reduce creșterea numărului de cazuri în, dar premierul refuză această măsură deocamdată.

  Al doilea blocaj național al Franței va impune închiderea barurilor, restaurantelor și întreprinderilor neesențiale, iar persoanelor li se va interzice să călătorească în diferite regiuni.

  Locuitorii pot pleca de acasă doar pentru muncă esențială, exerciții fizice, pentru a merge la cumpărături sau din motive medicale, dar școlile și locurile de muncă vor rămâne deschise.

  Oamenii trebuie să folosească declarații oficiale pentru a-și părăsi casele, așa cum a trebuit atunci când a fost impus blocarea din martie, a spus Macron.

  Știri recente

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic anunță noi reguli la frontiere: Carantina și izolarea vor fi înlocuite cu teste zilnice

  Britanicii care abia așteaptă reluarea călătoriile internaționale din și spre Anglia fără restricții, au fost anunțați de către guvern că pot lua parte la...

  Guvernul britanic anunță eliminarea tuturor restricțiilor din Anglia începând de săptămâna viitoare

  Marea Britanie se va întoarce la normal începând de săptămâna viitoare, deoarece lockdownul va fi complet ușurat, a confirmat guvernul britanic astăzi. Ministrul cabinetului, Michael...

  Guvernul britanic a anunțat noi restricții la frontiere de pe 17 mai. Călătoriile internaționale se reiau, dar cu noi măsuri

  Guvernul britanic a declarat schimbarea restricțiilor de la frontierele Angliei de pe 17 mai într-o conferință de presă ținută de Ministrul Transporturilor. Guvernul a anunțat...

  Guvernul britanic: România NU se află pe lista verde a Angliei. Românii intră în izolare la sosirea în Anglia

  Guvernul britanic a dezvăluit în această seară lista țărilor în care britanicii pot pleca în vacanță începând cu 17 mai fără a mai fi...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox