More

  Marea Britanie își anunță victoria: învinge lupta împotriva coronavirusului

  Marea Britanie a înregistrat un număr preliminar de decese cauzate de coronavirus astăzi, mai exact 32, deoarece Scoția și Irlanda de Nord nu au confirmat nicio nouă fatalitate în ultimele 24 de ore.

  Marea Britanie câștigă bătălia împotriva coronavirusului, deoarece decesele continuă să scadă, a declarat Matt Hancock. 

  Domnul Hancock a spus:

  Câștigăm bătălia împotriva acestei boli oribile.

  Cifra preliminară – calculată prin adăugarea deceselor raportate de fiecare națiune de origine, dar fără a include decesele de îngrijire la domiciliu în Anglia – duce la totalul Guvernului la 41.730.

  Șefii Departamentului Sănătății intenționează să ofere un număr zilnic oficial, care are în vedere decesele în casele de îngrijire, la 14:00. Dar de multe ori nu vine decât după-amiaza și poate fi mai mare decât raportul preliminar.

  Dacă este confirmat, cifra de astăzi arată o scădere de 71 la sută, începând de luni, cu două săptămâni în urmă, când au fost înregistrate oficial 111 decese. Ieri au fost raportate doar 31 de decese, ceea ce reprezenta jumătate din cifra din duminica precedentă (77).

  Scoția, astăzi, nu a înregistrat niciun deces pentru a treia oară de când focarul a atins apogeul în aprilie, iar Irlanda de Nord pentru a șasea oară.

  Datele separate colectate de organele statistice naționale arată că numărul de decese Covid-19 este mai probabil să fie de 51.000 după luarea în considerare a cazurilor suspecte, dar nu confirmate.

  Aceasta vine pe fondul impulsului de a reveni la normalitate, deoarece magazinele cu amănuntul din Marea Britanie s-au redeschis publicului, cărora li s-a spus „să cumpere încredere” de către primul ministru.

  Mii de mii au făcut coadă ore întregi pentru a intra în magazine care au fost nevoiți să-și reorganizeze macheta pentru a menține distanțarea socială.

  Pașii lenți pentru ridicarea blocajului sunt în ciuda îngrijorărilor din partea oamenilor de știință că o ușurare a blocării va duce la creșterea ratelor de infecție. Premierul este încrezător că numărul mai mic de cazuri din ultimele săptămâni oferă loc pentru „manevră”.

   

  Știri recente

  Marea Britanie: Zeci de cetățeni UE cu settled status nu au fost lăsați să intre în UK. Polițiștii de frontieră pot suspenda drepturile acestora

  Cetățenii UE care locuiesc și lucrează în Marea Britanie au dezvăluit că se confruntă suspiciuni și amenințări că li se va refuza intrarea în...

  Boris Johnson tocmai a anunțat că ridicarea restricțiilor va fi AMÂNATĂ: Lockdownul va fi mai lung

  În timpul unei conferințe de presă, susținută de premierul britanic BORIS Johnson, acesta a declarat că ridicarea restricțiilor din Marea Britanie va fi cel...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox