More

  Marea Britanie extinde acordarea de ajutoare financiare

  Guvernul britanic anunță noi ajutoare financiare pentru populație, valabile și în vară.

  Programele guvernamentale de sprijin pentru coronavirus urmează să se încheie în aprilie, dar cancelarul britanic Rishi Sunak va prelungi termenul până în vară, relatează cotidianul Financial Times.

  Cancelarul britanic a anunțat extinderea programului de ajutor financiar creat pentru populația Marii Britanii. El a declarat că oferirea ajutoarelor va fi prelungită până în vară.

  Schema de păstrare a locurilor de muncă – denumită furlough – sprijină angajații care nu pot lucra, de exemplu, deoarece locul lor de muncă a fost forțat să închidă.

  Guvernul va plăti 80% din salarii, până la suma de 2.500 de lire sterline pe lună, pentru muncitori, până la 30 aprilie, dar se așteaptă ca sprijinul să fie eliminat treptat din toamnă.

  Cu toate acestea, un anumit sprijin pentru locurile de muncă este stabilit să rămână în vigoare, chiar și după ce se termină schema furlough.

  Acest program reprezintă o ușurare pentru angajatori și personalul care nu sunt siguri exact când afacerile lor vor avea voie să primească clienții din nou.

  Magazinele, pub-urile, restaurantele și saloanele de înfrumusețare speră că prim-ministrul va anunța când se vor putea deschide din nou când își dezvăluie planul luni.

  Reprezentanții industriei au avertizat că mii de pub-uri se vor închide definitiv dacă schema furlough și amânarea ratelor nu sunt prelungite.

  În loc să renunțe la schemă la sfârșitul lunii martie, așa cum era planificat, Sunak ar considera că va lua în calcul o taxă de vânzare online în toamnă, ca parte a revizuirii tarifelor de afaceri.

  Angajații independenți (self-employed) din Mariea Britanie pot aplica începând cu data de 3 martie 2021 pentru următorul grant care li se oferă. Cancelarul a declarat că acesta nu va fi ultimul grant care va fi oferit de către guvern.

  Fiecare transă este disponibilă pentru perioade de 3 luni care acoperă noiembrie 2020 – ianuarie 2021 și februarie 2021 – aprilie 2021. Se va declara curând care vor fi noile tranșe disponibile.

  Serviciul online pentru următoarea subvenție va fi disponibil începând cu 3 martie 2021. HMRC va oferi detalii complete despre reclamații și cereri în ghidare pe GOV.UK în timp util.

  În plus, spațiile comerciale forțate să închidă în Anglia vor primi subvenții în valoare de până la 3.000 de lire sterline pe lună în cadrul subvenției de sprijin pentru restricții locale.

  Știri recente

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic anunță noi reguli la frontiere: Carantina și izolarea vor fi înlocuite cu teste zilnice

  Britanicii care abia așteaptă reluarea călătoriile internaționale din și spre Anglia fără restricții, au fost anunțați de către guvern că pot lua parte la...

  Guvernul britanic anunță eliminarea tuturor restricțiilor din Anglia începând de săptămâna viitoare

  Marea Britanie se va întoarce la normal începând de săptămâna viitoare, deoarece lockdownul va fi complet ușurat, a confirmat guvernul britanic astăzi. Ministrul cabinetului, Michael...

  Guvernul britanic a anunțat noi restricții la frontiere de pe 17 mai. Călătoriile internaționale se reiau, dar cu noi măsuri

  Guvernul britanic a declarat schimbarea restricțiilor de la frontierele Angliei de pe 17 mai într-o conferință de presă ținută de Ministrul Transporturilor. Guvernul a anunțat...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox