Guvernul britanic: Zborurile din și spre Marea Britanie nu vor fi permise cel puțin până în mai

Un ministru guvernamental le-a spus parlamentarilor că ridicarea restricțiilor asupra călătoriilor internaționale nu va avea loc, așa cum se spera, pe 17 mai.

La o ședință a Comitetului pentru transporturi, Robert Courts, ministrul aviației, a declarat:

„Am prezentat modul în care vom progresa în decursul lunii viitoare, cu raportul către prim-ministru pe 12 aprilie. Sperăm ca zborurile să fie reluate după 17 mai. ”

Planul guvernului spune că „va stabili când ar trebui reluate călătoriile internaționale, dar nu mai devreme de 17 mai”. Multe firme de turism au planificat să reia operațiunile în acea zi.

Deputatul laburist Ben Bradshaw a verificat afirmația dlui Courts spunând:

„Domnule ministru, tocmai ați spus„ la un moment dat după 17 mai ”. Poți să fii ceva mai specific? Majoritatea oamenilor speră că aceste restricții asupra călătoriilor internaționale vor fi ridicate atunci. Industria trebuie să planifice și oamenii trebuie să își planifice plecările sau întoarcerile în țară. ”

Courts a adăugat: „Înțeleg în totalitate cerința unei certitudini planificate.

„În această etapă, având în vedere că lucrăm încă foarte mult cu industria și aflăm cum vom face acest lucru, cred că ar fi prematur să fiu prea precis în această etapă.

„Înțeleg total necesitatea certitudinii și nu doresc să nu o ofer. Dar, în acest moment, trebuie să analizăm factorii cu adevărat destul de complicați pe care trebuie să-i analizăm pe măsură ce reunim această forță de lucru pentru călătorii.

Așadar, zborurile și călătoriile din și spre Marea Britanie vor rămâne restricționate până pe cel puțin 17 mai.

Marea Britanie a declarat că începând de luni, 8 martie, vor fi impuse noi restricții la frontiere.

La frontiere va fi solicitat un nou formular persoanelor care vor să părăsească teritoriul Regatului Unit.

Călătoriile internaționale vor trebui să fie aprobate de către autorități, altfel acestea nu vor fi permise.

Confom restricţiilor actuale din Marea Britanie, vacanţele sunt interzise şi numai cei care călătoresc din motive specifice de muncă sau de familie au voie să plece în străinătate.

Guvernul a declarat că noua formă îl va ajuta la respectarea acestor reguli.

De asemenea, autorităţile Marii Britanii au precizat că oamenii ar putea fi capabili să călătorească din nou începând cu mijlocul lunii mai, iar mai multe informaţii vor fi afişate în decursul lunii aprilie.

Guvernul a semnalat că va introduce noul formular pentru ca oamenii să îşi justifice călătoria.

Persoanele care nu vor avea noul formular și călătoriile aprobate de către autorități sau cei care invocă motive false pentr a ieși din țară vor fi amendați cu cel puțin 200 lire sterline, la prima abatere.

Ca măsură de prevenire a importării de noi cazuri de Covid-19 şi a aducerii în ţară a unor noi variante ale coronavirusului de către persoanele care pleacă în afara ţării şi apoi se întorc, guvernul condus de Boris Johnson a decis interzicerea călătoriilor internaţionale neesenţiale până cel mai devreme pe 17 mai.

Singurele motive acceptate pentru a călători în afara ţării sunt cele profesionale, medicale, educaţionale, voluntariatul sau funeraliile.

 

Recent Articles

Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

Guvernul britanic anunță noi reguli la frontiere: Carantina și izolarea vor fi înlocuite cu teste zilnice

Britanicii care abia așteaptă reluarea călătoriile internaționale din și spre Anglia fără restricții, au fost anunțați de către guvern că pot lua parte la...

Guvernul britanic anunță eliminarea tuturor restricțiilor din Anglia începând de săptămâna viitoare

Marea Britanie se va întoarce la normal începând de săptămâna viitoare, deoarece lockdownul va fi complet ușurat, a confirmat guvernul britanic astăzi. Ministrul cabinetului, Michael...

Guvernul britanic a anunțat noi restricții la frontiere de pe 17 mai. Călătoriile internaționale se reiau, dar cu noi măsuri

Guvernul britanic a declarat schimbarea restricțiilor de la frontierele Angliei de pe 17 mai într-o conferință de presă ținută de Ministrul Transporturilor. Guvernul a anunțat...

Guvernul britanic: România NU se află pe lista verde a Angliei. Românii intră în izolare la sosirea în Anglia

Guvernul britanic a dezvăluit în această seară lista țărilor în care britanicii pot pleca în vacanță începând cu 17 mai fără a mai fi...

Related Stories

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay on op - Ge the daily news in your inbox