More

  Guvernul britanic: Vom începe să sfătuim populația să rămână acasă și să nu mai meargă la serviciu – în special persoanele cu risc major

  Potrivit unui raport guvernamental, până la 4,5 milioane de persoane care prezintă risc major de a se infecta cu virusul Covid-19 vor fi sfătuite de către guvern să rămână acasă și să nu mai meargă la muncă, conform unui nou plan de protecție bazat pe starea desănătate, vârsta și greutatea acestora.

  Scrisorile cu sfaturi personalizate trebuie trimise persoanelor pe baza unui nou „model de risc” care va lua în considerare condițiile de sănătate care stau la bază, vârsta, sexul și greutatea.

  Această măsură va fi introdusă mai întâi pentru zonele cu rate ridicate de infecție, dar o sursă din Whitehall a declarat pentru Sunday Telegraph „dacă rata este atât de îngrijorătoare în întreaga Anglie, suntem pregătiți să o facem în mod general”.

  Guvernul a luat această decizie după ce Marea Britanie a înregistrat cea mai mare creștere de cazuri din ultimele patru luni.

  Guvernul britanic se teme că deja „pierde controlul asupra virusului”

  Un purtător de cuvânt al guvernului a declarat astăzi:

  „Ținem toate aspectele răspunsului nostru la pandemie sub revizuire și în conformitate cu sfaturile experților noștri științifici și medicali.

  „Protecția pentru cei extrem de vulnerabili din punct de vedere clinic a fost întreruptă de la începutul lunii august în majoritatea țării, în timp ce ratele medii de coronavirus rămân scăzute.

  Protecția este încă recomandată în anumite zone ale țării în care prevalența virusului este mai mare.

  Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, a făcut miercuri o actualizare de urgență, spunând că au fost detectate focare în 43 de case de îngrijire, potrivit Sunday Times.

  Sir Mark Walport, fostul consilier științific șef, a avertizat ieri că suntem „pe punctul de a pierde controlul” asupra pandemiei și a îndemnat oamenii să lucreze de acasă acolo unde este posibil.

  Datele privind sănătatea publică din Anglia (PHE) sugerează că noile cazuri de Covid-19 sunt în creștere în rândul persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani.

  „Deși tinerii continuă să reprezinte cea mai mare parte a cazurilor noi, acum începem să vedem semne îngrijorătoare ale infecțiilor care apar la vârstnici, care prezintă un risc mult mai mare de a se îmbolnăvi grav.

  Acesta este un memento al riscului continuu, pe măsură ce virusul se răspândește în Marea Britanie.

  Oamenii ar trebui să respecte în continuare regulile de distanțare socială, să se spele pe mâini în mod regulat și să poarte mască în spațiile închise. ”

  După o creștere recentă a cazurilor, Regatul Unit are în prezent o rată de infecție de 51,1 la 100.000 de persoane și o rată de testare pozitivă de șase la sută – ambele peste pragul acceptat de UE.

  Știri recente

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic anunță noi reguli la frontiere: Carantina și izolarea vor fi înlocuite cu teste zilnice

  Britanicii care abia așteaptă reluarea călătoriile internaționale din și spre Anglia fără restricții, au fost anunțați de către guvern că pot lua parte la...

  Guvernul britanic anunță eliminarea tuturor restricțiilor din Anglia începând de săptămâna viitoare

  Marea Britanie se va întoarce la normal începând de săptămâna viitoare, deoarece lockdownul va fi complet ușurat, a confirmat guvernul britanic astăzi. Ministrul cabinetului, Michael...

  Guvernul britanic a anunțat noi restricții la frontiere de pe 17 mai. Călătoriile internaționale se reiau, dar cu noi măsuri

  Guvernul britanic a declarat schimbarea restricțiilor de la frontierele Angliei de pe 17 mai într-o conferință de presă ținută de Ministrul Transporturilor. Guvernul a anunțat...

  Guvernul britanic: România NU se află pe lista verde a Angliei. Românii intră în izolare la sosirea în Anglia

  Guvernul britanic a dezvăluit în această seară lista țărilor în care britanicii pot pleca în vacanță începând cu 17 mai fără a mai fi...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox