More

  Guvernul britanic: Vom impune restricții în Londra pentru a evita un al doilea val de infectări

  LONDRA se va confrunta cu restricții locale stricte pentru a opri formarea unui al doilea val de coronavirus, a declarat guvernul britanic în urma noilor cazuri care sunt din ce în ce mai multe.

  Profesorul Kevin Fenton, directorul londonez al Public Health England din Anglia, a avertizat astăzi că ar putea fi impuse restricții suplimentare pentru a evita o blocare bațională și mai strictă.

  Într-un interviu acordat pentru Evening Standard, profesorul Fenton i-a îndemnat pe londonezi să „se unească” pentru a preveni creșterea cazurilor, deoarece infecțiile din alte părți ale țării au înregistrat o creștere accentuată în ultima săptămână.

  Cu toate acestea, datele din Public Health England raportate luni arată o creștere constantă a numărului săptămânal de cazuri în toate cartierele capitalei.

  Profesorul Fenton a apreciat eforturile londonezilor de a nu răspândi virusul ca fiind „fenomenale”, dar a recunoscut că sosirea a 500.000 de studenți în următoarele săptămâni va reprezenta o „provocare” pentru autoritățile din domeniul sănătății.

  Ratele de transmitere sunt mai mari în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, a adăugat el, pe măsură ce cresc temerile că acest lucru s-ar putea răspândi la grupurile cu risc și ar putea provoca o creștere a internărilor în spitale.

  Guvernul britanic a fost sfătuit de către oamenii de știință responsabili de observarea virusului să impună o serie de restricții în Londra, pentru a evita răspândirea comunitară a infecțiilor, fapt ce ar duce pe viitor la necesitatea impunerii unei carantine naționale.

  „Înainte de a ajunge la acea etapă, există multe alte lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la reducerea riscului de transmitere și la reducerea focarului.

  „În unele zone care au văzut o creștere a cazurilor, au fost limitate perioadele de timp pe care le puteți petrece socializând.

  Se pare că The Sun a raportat la începutul acestei săptămâni că pub-urile ar putea avea voie să fie deschise doar până la ora 21:00 în cazul în care „Regula celor șase” a guvernului nu reușește să reducă suficient transmisia.

  Profesorul Fenton a adăugat că este posibil ca restricțiile să vizeze zonele afectate la „niveluri de cartier și subregionale”, dar că anumite reguli ar putea adopta o abordare la nivelul întregii capitale.

  Un purtător de cuvânt al guvernului a declarat că va continua să țină măsurile sub control în funcție de rata de transmitere a virusului.

  Purtătorul de cuvânt a spus:

  „Vom continua să menținem rata de transmisie sub revizuire. Am introdus regula celor șase. O vom ține sub control.

  „Ținem toate regiunile sub revizuire constantă, am introdus blocaje locale în zonele locale.

  „Acolo unde vom vedea focare în zonele locale vom lua măsuri.”

  Știri recente

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic anunță noi reguli la frontiere: Carantina și izolarea vor fi înlocuite cu teste zilnice

  Britanicii care abia așteaptă reluarea călătoriile internaționale din și spre Anglia fără restricții, au fost anunțați de către guvern că pot lua parte la...

  Guvernul britanic anunță eliminarea tuturor restricțiilor din Anglia începând de săptămâna viitoare

  Marea Britanie se va întoarce la normal începând de săptămâna viitoare, deoarece lockdownul va fi complet ușurat, a confirmat guvernul britanic astăzi. Ministrul cabinetului, Michael...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox