More

  Guvernul britanic: Noi restricții după lockdown. Nivelul de alertă 4, similar lockdownului, va fi impus

  Guvernul britanic a declarat că restricțiile nu se vor termina după finalizarea lockdownului la data de 2 decembrie, ci va fi introdus un sistem pe niveluri de alertă, similiar cu cel dinaintea insturării blocării naționale, dar cu restricții mai stricte și un nivel de alertă 4, asemănător cu un lockdown parțial.

  Boris Johnson a subliniat că Anglia va reveni la o abordare de blocare locală după 2 decembrie, dar temerile au crescut asupra unui potențial „Nivel 4” care ar putea imita închiderea actuală.

  Sistemul pe trei niveluri introdus de guvern în această toamnă – dar abandonat în timpul lockdownului Angliei, care se va termina pe 2 decembrie – a însemnat că mai mult de o cincime din țară a fost plasată sub cele mai dure restricții de nivel trei.

  Și alte milioanede persoane s-au confruntat cu un blocaj de nivelul doi care interzice gospodăriilor să se amestece și să se întâlnească în interior.

  Insiders au sugerat că aceste niveluri ar putea arăta foarte diferit după închiderea națională, spunând că miniștrii nu au spus în mod explicit că nivelurile vor fi exact aceleași.

  Dar alte surse au insistat asupra perspectivei unui nivel 4.

  Johnson a declarat că va prezenta abordarea regională care va înlocui blocarea cu o săptămână înainte de a se încheia pe 2 decembrie.

  O sursă a declarat pentru The Telegraph că există o „mare probabilitate” ca Guvernul să înceapă să pună regiuni întregi sub un set de restricții – mai degrabă decât orașe individuale sau zone individuale, cum ar fi în acest moment.

  Sursa a spus: „Există dorința de a simplifica sistemul, iar existența multor niveluri diferite într-o zonă relativ mică poate fi confuză. O abordare regiune cu regiune are cu siguranță mult sens.

  „Ceea ce ne îngrijorează mai mult decât orice altceva este conformitatea. Ar fi mai bine să ai un sistem bun pe care să-l urmeze toată lumea decât un sistem perfect pe care toată lumea l-a ignorat.

  „Mulți oameni vorbesc despre ignorarea regulilor de Crăciun, așa că este clar că se instalează oboseala.

  „Trebuie să proiectăm un sistem care să aibă sens pentru oameni și pe care vor fi dispuși să-l urmeze”.

  Directorul adjunct al medicului Jonathan Van Tam a declarat că va fi primul la rând pentru un vaccin dacă i se va permite.

  Britanicii ar putea avea trei vaccinuri diferite disponibile până la Crăciun, pe măsură ce cresc speranțele că vor trece controale de siguranță și vor putea fi lansate în toată țara.

  Sistemul de niveluri modificat înseamnă că părțile din nord – care s-au confruntat cu cele mai dure restricții înainte de blocare – sunt susceptibile de a fi supuse unui lockdown drastic după 2 decembrie.

  Ofițerul șef medical, profesorul Chris Whitty, a avertizat anterior chiar că „linia de bază” restricțiile de nivelul trei nu ar fi suficiente pentru a opri numărul tot mai mare de cazuri de coronavirus.

  Știri recente

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic anunță noi reguli la frontiere: Carantina și izolarea vor fi înlocuite cu teste zilnice

  Britanicii care abia așteaptă reluarea călătoriile internaționale din și spre Anglia fără restricții, au fost anunțați de către guvern că pot lua parte la...

  Guvernul britanic anunță eliminarea tuturor restricțiilor din Anglia începând de săptămâna viitoare

  Marea Britanie se va întoarce la normal începând de săptămâna viitoare, deoarece lockdownul va fi complet ușurat, a confirmat guvernul britanic astăzi. Ministrul cabinetului, Michael...

  Guvernul britanic a anunțat noi restricții la frontiere de pe 17 mai. Călătoriile internaționale se reiau, dar cu noi măsuri

  Guvernul britanic a declarat schimbarea restricțiilor de la frontierele Angliei de pe 17 mai într-o conferință de presă ținută de Ministrul Transporturilor. Guvernul a anunțat...

  Guvernul britanic: România NU se află pe lista verde a Angliei. Românii intră în izolare la sosirea în Anglia

  Guvernul britanic a dezvăluit în această seară lista țărilor în care britanicii pot pleca în vacanță începând cu 17 mai fără a mai fi...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox