More

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această vară, din cauza noilor reguli și măsuri stricte Covid aplicate de guvernul britanic.

  Forțele de frontieră au avertizat că nu există „nici o cale de a evita întârzierile”.

  Populația se va confrunta cu verificări ale testelor Covid, certificatelor de vaccin și documentelor necesare pentru fiecare pasager.

  Experții au avertizat deja cu privire la cozile de șapte ore la începutul acestui an, pasagerii care călătoresc în prezent fiind obligați să aștepte la cozi lungi.

  Cu toate acestea, Uniunea Serviciilor de Imigrare (ISU), care reprezintă personalul vamal și de imigrare la frontiere din Marea Britanie, au declarat că acest lucru se va înrăutăți doar atunci când reluarea călătoriilor în masă va fi permisă.

  Restricțiile actuale de călătorie impun personalului să verifice formularele de localizare a pasagerilor, testele Covid negative, precum și dovada locului în care se află fiecare pasager, cu detalii de contact, durând aproximativ 15 minute per pasager.

  Oricine se întoarce din țările clasate ca galbene/ portocalii trebuie să prezinte dovada că a rezervat ambele teste necesare, în timp ce persoanele venite din destinații roșii trebuie să prezinte rezervarea la hotelurile specializate pentru carantină.

  Dacă există probleme, verificările ar putea dura până la o jumătate de oră per călător pentru a fi remediate, a fost avertizat.

  Lucy Moreton de la ISU a declarat pentru I News:

  „Am văzut întârzieri de șapte sau opt ore vara trecută și, cu toate verificările suplimentare, am putut vedea oameni care așteaptă până la 10 ore.

  „‘Nu există nici o cale de a ocoli întârzierile la frontieră, deoarece ofițerii Forței de Frontieră vor trebui să verifice starea Covid a tuturor celor sosiți și aceasta durează aproximativ 15 minute de persoană.

  „Deci, oameni din întreaga lume se vor amesteca înăuntru mult timp.”

  Un grup de 60 de deputați au avertizat deja guvernul să „descurajeze” persoanele care vor să plece în străinătate, din cauza noilor variante și a focarelor.

  Raportul, publicat de Grupul Parlamentar All-Party pentru Coronavirus (APPG) avertizează că ar trebui să existe măsuri de securitate suplimentare în aeroporturi, pe fondul temerilor de supraaglomerare, amestecului de pasageri de la destinații din diferite zone, clasate în lista țărilor a guvernului.

  Deputatul verde și vicepreședintele APPG Caroline Lucas a adăugat:

  „Știm din experiența trecută că punctele fierbinți din turism riscă să devină focare, cu oameni care se amestecă din întreaga lume.”

  Guvernul Marii Britanii va anunța mâine ce țări vor fi pe „lista verde” care le va permite britanicilor să plece în vacanță fără a fi nevoie să stea în carantină la întoarcere.

  Este puțin probabil să includă mai multe țări la început, Portugalia, Malta și Gibraltar fiind cele câteva destinații pe termen scurt.

   

  Știri recente

  Vești bune pentru românii care merg în Marea Britanie! Condiţii de călătorie în Marea Britanie, după actualizarea listei ţărilor sigure.

  Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord anunţă cetăţenii despre noile condiţii de călătorie în urma actualizării listelor zonelor...

  Marea Britanie: Zeci de cetățeni UE cu settled status nu au fost lăsați să intre în UK. Polițiștii de frontieră pot suspenda drepturile acestora

  Cetățenii UE care locuiesc și lucrează în Marea Britanie au dezvăluit că se confruntă suspiciuni și amenințări că li se va refuza intrarea în...

  Boris Johnson tocmai a anunțat că ridicarea restricțiilor va fi AMÂNATĂ: Lockdownul va fi mai lung

  În timpul unei conferințe de presă, susținută de premierul britanic BORIS Johnson, acesta a declarat că ridicarea restricțiilor din Marea Britanie va fi cel...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox