More

  Guvernul britanic anunță noi reguli la frontiere: Carantina și izolarea vor fi înlocuite cu teste zilnice

  Britanicii care abia așteaptă reluarea călătoriile internaționale din și spre Anglia fără restricții, au fost anunțați de către guvern că pot lua parte la un nou experiment efectuat de către guvern.

  Dacă acest experiment va avea rezultate bune, vor fi făcute schimbări la restricțiile de la frontiere.

  Persoanele care ajung în Anglia pot scăpa de auto-izolare și carantină la hotel prin efectuarea unor teste.

  Guvernul Bitanic va înlocui carantina cu testele zilnice.

  Asta doar dacă experimentul prin care Guvernul Britanic va înlocui carantina cu testele zilnice va avea succes.

  Marea Britanie începe să scape de pandemie şi se pregăteşte să renunţe pe 21 iunile la majoritatea restricţiilor. Studiul are loc începând cu data de 9 mai.

  La experiment pot participa de asemenea și aproximativ 40.000 de persoane care au avut contact cu bolnavi de COVID-19.

  Pentru ambele categorii de populație, guvernul va oferi teste rapide pe care să le facă în fiecare dimineaţă, timp de 7 zile.

  În cazul în care rezultatele pe care le vor primi în apoximativ 30 de minute vor fi negative, ei îşi vor putea continua viaţa liniştiţi şi vor scăpa de carantina de 10 zile.

  Studiul vizează 40.000 de persoane şi va începe pe 9 mai.

  Datele din Marea Britanie arătau că, deși exista un segment mare al populației care dorea să fie vaccinat imediat și un grup mult mai mic care se opunea categoric vaccinării, exista o parte mult mai mare din populație care era indecisă și putea fi motivată să primească vaccinul.

  Pentru a-i motiva pe aceștia din urmă să se vaccineze, OMS și Guvernul Marii Britanii au colaborat pentru o serie de campanii de informare în care au inclus mai multe infografii și mesaje pe rețele de socializare prin care explicau siguranța vaccinurilor COVID-19.

  Anglia este pe drumul cel bun spre revenirea în totalitate la normal, având rate din ce în ce mai mici de infectare.

  Datele științifice arată din ce în ce mai bine și veștile bune sunt din ce în ce mai numeroase pentru populația britanică: Duminică a fost prima zi fără niciun deces provocat de SARS-CoV-2 din luna martie a anului trecut încoace.

  Anglia nu a înregistrat niciun deces generat de COVID-19 în cea mai recentă actualizare zilnică, rezultat ce subliniază eficienţa programului britanic de vaccinare în ceea ce priveşte combaterea bolii, transmite Bloomberg.

  Știri recente

  Vești bune pentru românii care merg în Marea Britanie! Condiţii de călătorie în Marea Britanie, după actualizarea listei ţărilor sigure.

  Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord anunţă cetăţenii despre noile condiţii de călătorie în urma actualizării listelor zonelor...

  Marea Britanie: Zeci de cetățeni UE cu settled status nu au fost lăsați să intre în UK. Polițiștii de frontieră pot suspenda drepturile acestora

  Cetățenii UE care locuiesc și lucrează în Marea Britanie au dezvăluit că se confruntă suspiciuni și amenințări că li se va refuza intrarea în...

  Boris Johnson tocmai a anunțat că ridicarea restricțiilor va fi AMÂNATĂ: Lockdownul va fi mai lung

  În timpul unei conferințe de presă, susținută de premierul britanic BORIS Johnson, acesta a declarat că ridicarea restricțiilor din Marea Britanie va fi cel...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox