More

  Guvernul britanic anunță eliminarea tuturor restricțiilor din Anglia începând de săptămâna viitoare

  Marea Britanie se va întoarce la normal începând de săptămâna viitoare, deoarece lockdownul va fi complet ușurat, a confirmat guvernul britanic astăzi.

  Ministrul cabinetului, Michael Gove, a declarat că „contactul dintre prieteni și familie” este un lucru pe care Guvernul vrea să îl vadă „restabilit” înainte de conferința de presă a lui Boris Johnson pe care o va ține mâine.

  El a confirmat că Boris Johnson va stabili regulile mâine în timpul unei conferințe de presă din Downing Street, unde britanicii vor fi rugați să își folosească „bunul simț”.

  Gove a declarat pentru emisiunea BBC a lui Andrew Marr:

  „Totul fiind bine, prim-ministrul va confirma mâine că va fi o relaxare, am indicat deja o relaxare proporțională în călătoriile internaționale, foarte limitată în această etapă, deoarece trebuie să fim în siguranță .

  „În același mod, pe măsură ce trecem la etapa a treia aplanului pentru întoarcerea Angliei la normal, majoritatea întreprinderilor ce se desfășăoară în spații interioare, vor putea să își reia activitatea.

  „Se va face o revizuire destul de mare asupra distanțării sociale. De asemenea, contactul între prieteni și familie este ceva ce vrem să restabilim”.

  În acest moment, persoanele care nu locuiesc împreună sunt sfătuite să respecte distanțarea de cel puțin 1,5 metri față de alții pentru a opri răspândirea virusului.

  Dar britanicilor li se va spune că pot decide asupra propriilor niveluri de risc „pentru propriile circumstanțe” și să ia decizii singuri după luni în care au primit sfaturi din partea miniștrilor cu privire la ce să facă.

  Numeroase surse au declarat pentru The Telegraph că Johnson probabil va spune publicului mâine că toată lumea ar trebui să-și folosească „judecata personală” și „bunul simț” atunci când vine vorba de îmbrățișarea prietenilor și a familiei după 17 mai.

  Afacerile care se redeschid pe 17 mai:

  • Puburi (servire în interior)
  • Restaurante (servire în interior)
  • Saune
  • Cinematografe
  • Săli de bingo
  • Săli de bowling
  • Evenimente mari (cu capacitate)
  • Stadioane sportive (cu capacitate)
  • Întreprinderile care se bazează pe un cadru interior vor putea să primească din nou clienți începând cu 17 mai.

  Boris Johnson va anunța că, în timp ce înmormântările pot avea până la 30 de participanți, restricțiile pentru nunți vor rămâne aceleași.

  Începând cu 17 mai, oamenii îi vor putea întâlni din nou pe cei dragi în casele lor.

  Înseamnă că grupurilor de șase sau mai puțin – sau două gospodării – li se va permite să se întâlnească în interior.

  Ultima relaxare a regulilor din aprilie a permis puburilor și restaurantelor să se redeschidă – dar numai pentru serviciu în exterior.

  Dar începând de săptămâna viitoare vor putea să-și deschidă ușile și să-i întâmpine pe clienți înăuntru.

  Locurile vor avea voie să furnizeze doar serviciu de luat masa, fiind aplicată regula celor șase în spațiile din interior.

   

  Știri recente

  Vești bune pentru românii care merg în Marea Britanie! Condiţii de călătorie în Marea Britanie, după actualizarea listei ţărilor sigure.

  Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord anunţă cetăţenii despre noile condiţii de călătorie în urma actualizării listelor zonelor...

  Marea Britanie: Zeci de cetățeni UE cu settled status nu au fost lăsați să intre în UK. Polițiștii de frontieră pot suspenda drepturile acestora

  Cetățenii UE care locuiesc și lucrează în Marea Britanie au dezvăluit că se confruntă suspiciuni și amenințări că li se va refuza intrarea în...

  Boris Johnson tocmai a anunțat că ridicarea restricțiilor va fi AMÂNATĂ: Lockdownul va fi mai lung

  În timpul unei conferințe de presă, susținută de premierul britanic BORIS Johnson, acesta a declarat că ridicarea restricțiilor din Marea Britanie va fi cel...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox