More

  Boris Johnson: Populația Marii Britanii ar trebui să stea în izolare până la Crăciun, pentru a evita alte restricții

  BORIS Johnson va îndemna familiile să se izoleze înainte de Crăciun pentru perioada fără restricții, timp de cinci zile.

  Prim-ministrul nu este de acord cu vizitarea rudelor în vârst, în timp ce se luptă pentru a salva Crăciunul.

  Premierul britanic va căuta să facă compromisuri în ceea ce privește cerințele de izolare pentru cei care intenționează să-i vadă pe cei dragi în timpul Crăciunului.

  Telegraph raportează că Guvernul va emite îndrumări mai puternice pentru acest sezon festiv.

  Cu toate acestea, oficialii nu vor mai schimba regulile care permit ca trei gospodării să se poată întâlni în perioada 23-27 decembrie.

  Oficialii au promis să păstreze relaxarea restricțiilor pentru Crăciun, spunând publicului că se pot întâlni cu cei dragi dacă rămâne în vigoare noul sistem pe trei niveluri.

  Guvernul va emite un nou avertisment orientativ împotriva vizitării rudelor în vârstă, relatează The Times.

  Dar planurile de relaxare s-au confruntat cu controlul oamenilor de știință, al unor parlamentari și medici.

  Milioane de persoane intră în nivelul 3 de alertă. Londra și sud-estul au intrat în blocaj la miezul nopții.

  Cu toate acestea, duminică, capitala – cu 11 milioane de locuitori – a înregistrat nouă decese. Spitalele din capitală au admis vineri 277 de pacienți cu Covid. Totalul de persoane spitalizate este de 2.330, în scădere față de un maxim din 9 aprilie de 5.201.

  Experții avertizează că punerea zonelor în niveluri superioare riscă să afecteze economia și să dăuneze sănătății mintale. Prof. Carl Heneghan, de la Universitatea din Oxford , a spus că Londra ar fi trebuit să rămână în nivelul 2.

  Orașul are o rată de infecție în șapte zile de 270 la 100.000, comparativ cu 765 la 100.000 din Liverpool din luna octombrie. El a spus: „Cazurile din Londra sunt în mare parte în rândul școlarilor.

  O sursă guvernamentală a declarat pentru The Sun: „Am stabilit regulile.

  „Oamenii știu care sunt. Ar fi greșit să le schimbăm atât de aproape de Crăciun.”

  Cu toate acestea, ei au adăugat: „Primul ministru va dori să fie clar că minimizarea riscului pentru ei înșiși și pentru cei dragi este ceva ce ar trebui să ia în considerare”.

  Aseară, purtătorul de cuvânt al premierului a declarat: „Rămâne intenția noastră de a permite familiilor și prietenilor să se întâlnească”.

  Discuțiile conduse de Michael Gove s-au încheiat într-un impas cu privire la menținerea „bulelor” de Crăciun, permițând mebrilor a trei gospodării să se întâlnească.

  Surse apropiate discuțiilor au declarat că nu s-a convenit nimic ferm.

  Liderii au discutat, de asemenea, dacă vor fi modificate dimensiunile „bulei”.

  În prezent, se înțelege că guvernul britanic se opune presiunii pentru a modifica regulile de Crăciun.

  În schimb, oficialii se uită la modul în care pot consolida cel mai bine mesajul și îi îndeamnă pe oameni să nu călătorească decât dacă trebuie cu adevărat.

  Dar Scoția pare să fie dornică să întărească regulile.

  Știri recente

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic anunță noi reguli la frontiere: Carantina și izolarea vor fi înlocuite cu teste zilnice

  Britanicii care abia așteaptă reluarea călătoriile internaționale din și spre Anglia fără restricții, au fost anunțați de către guvern că pot lua parte la...

  Guvernul britanic anunță eliminarea tuturor restricțiilor din Anglia începând de săptămâna viitoare

  Marea Britanie se va întoarce la normal începând de săptămâna viitoare, deoarece lockdownul va fi complet ușurat, a confirmat guvernul britanic astăzi. Ministrul cabinetului, Michael...

  Guvernul britanic a anunțat noi restricții la frontiere de pe 17 mai. Călătoriile internaționale se reiau, dar cu noi măsuri

  Guvernul britanic a declarat schimbarea restricțiilor de la frontierele Angliei de pe 17 mai într-o conferință de presă ținută de Ministrul Transporturilor. Guvernul a anunțat...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox