More

  Boris Johnson în IZOLARE după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19

  Boris Johnson se autoizolează după ce s-a întâlnit cu un deputat care s-a testat pozitiv pentru Covid-19. Premierul a fost contactat de NHS Test and Trace duminică, dar nu prezintă simptome, a spus Downing Street.

  Johnson a petrecut aproximativ 35 de minute cu parlamentarul Ashfield, care de atunci a avut rezultate pozitive, a declarat corespondentul politic al BBC Nick Eardley.

  În aprilie, domnul Johnson a petrecut trei nopți în terapie intensivă după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus.

  Ulterior, el a spus că „ar fi putut merge în orice sens îmbolnăvirea sa” și a mulțumit angajaților din domeniul sănătății pentru salvarea vieții sale.

  Într-o declarație, un purtător de cuvânt al guvernului a declarat:

  „Primul ministru a fost anunțat astăzi de NHS Test and Trace că este obligat să se autoizoleze, fiind contact al unei persoane care a avut rezultat pozitiv pentru Covid-19.

  „Premierul va respecta regulile și se auto-izolează. El va continua să lucreze pentru Downing Street, inclusiv pentru a conduce răspunsul guvernului la pandemia de coronavirus. Primul ministru este bine și nu are simptome de Covid-19.”

  Deputatul conservator, dl Anderson, a postat pe pagina sa de Facebook pentru a spune că se auto-izolează.

  „Vineri mi-am pierdut simțul gustului în același timp, soția mea avea dureri de cap grave”, a spus el. „Nu am avut tuse, nici febră și m-am simțit bine. Amândoi am făcut un test sâmbătă și rezultatul a venit duminică dimineață.

  „Eu și soția mea am avut rezultate pozitive. Mă simt absolut bine și cea mai mare preocupare a mea este soția mea care se află în grupul protejat.

  „Dar amândoi ne simțim bine”.

  Joi, domnul Anderson a postat o fotografie cu el însuși cu domnul Johnson la guvern, alături de cuvintele: „Mic dejun cu primul-ministru”.

   

  Știri recente

  Vești bune pentru românii care merg în Marea Britanie! Condiţii de călătorie în Marea Britanie, după actualizarea listei ţărilor sigure.

  Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord anunţă cetăţenii despre noile condiţii de călătorie în urma actualizării listelor zonelor...

  Marea Britanie: Zeci de cetățeni UE cu settled status nu au fost lăsați să intre în UK. Polițiștii de frontieră pot suspenda drepturile acestora

  Cetățenii UE care locuiesc și lucrează în Marea Britanie au dezvăluit că se confruntă suspiciuni și amenințări că li se va refuza intrarea în...

  Boris Johnson tocmai a anunțat că ridicarea restricțiilor va fi AMÂNATĂ: Lockdownul va fi mai lung

  În timpul unei conferințe de presă, susținută de premierul britanic BORIS Johnson, acesta a declarat că ridicarea restricțiilor din Marea Britanie va fi cel...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox