More

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane extrem de infecțioase.

  Premierul a admis că miniștrii erau „foarte neliniștiți” de tulpină – care ar putea fi cu până la 60 la sută mai transmisibilă decât tulpina Kent.

  În timpul unei călătorii la Durham, premierul britanic a declarat:

  „Există o serie de lucruri pe care le-am putea face, nu excludem nimic”.

  El s-a declarat optimist că poate reduce restricțiile luni, așa cum era planificat, și speră să poată continua și pe 21 iunie dacă răspândirea noii variante nu va continua.

  Dar a refuzat, de asemenea, să se opună speculațiilor despre faptul că guvernul va impune din nou restricții la nivel loc în funcție de numărul de infectări din fiecare localitate.

  El va continua testele de urgență și urmărirea zonelor în care varianta s-a răspândit.

  Premierul a spus: „Este o variantă a virusului îngrijorătoare, suntem îngrijorați de asta.

  „În acest moment există o gamă foarte largă de opinii științifice despre ceea ce s-ar putea întâmpla.

  „Vrem să ne asigurăm că luăm toate măsurile prudente acum, așa că există întâlniri care se desfășoară astăzi pentru a lua în considerare exact ce trebuie să facem.

  „Există o serie de lucruri pe care le-am putea face, nu excludem nimic.”

  De luni, oamenii vor avea voie să se întâlnească în interior în grupuri de șase persoane pentru prima dată în acest an.

  Iar pe 21 iunie, denumită Ziua Independenței, toate restricțiile legale din Anglia vor înceta.

  Premierul a spus:

  „În acest moment, nu văd nimic care să mă descurajeze să cred că vom putea continua luni cu relaxarea restricțiilor și într-adevăr pe 21 iunie, peste tot, dar pot exista lucruri pe care trebuie să le facem la nivel local, cum ar fi impunerea de restricții în localitățile afectate, și nu vom ezita să le facem dacă acesta este sfatul pe care îl primim. ”

  Presat dacă măștile și distanțarea socială ar fi anulate în acest moment, Boris Johnson a spus că mai multe detalii vor fi concretizate în curând.

  El a adăugat: „Cred că trebuie să așteptăm un pic mai mult pentru a vedea cum arată datele, dar sunt prudent, optimist în acest sens și cu condiția ca această variantă indiană să nu se răspândească în modul în care cred oamenii de știință, cred că lucrurile ar putea reveni mult, mult mai aproape de normalitate „.

  O ședință a comisiei guvernamentale de oameni de știință de top, SAGE, are loc astăzi și va informa miniștrii despre varianta indiană.

  Știri recente

  Vești bune pentru românii care merg în Marea Britanie! Condiţii de călătorie în Marea Britanie, după actualizarea listei ţărilor sigure.

  Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord anunţă cetăţenii despre noile condiţii de călătorie în urma actualizării listelor zonelor...

  Marea Britanie: Zeci de cetățeni UE cu settled status nu au fost lăsați să intre în UK. Polițiștii de frontieră pot suspenda drepturile acestora

  Cetățenii UE care locuiesc și lucrează în Marea Britanie au dezvăluit că se confruntă suspiciuni și amenințări că li se va refuza intrarea în...

  Boris Johnson tocmai a anunțat că ridicarea restricțiilor va fi AMÂNATĂ: Lockdownul va fi mai lung

  În timpul unei conferințe de presă, susținută de premierul britanic BORIS Johnson, acesta a declarat că ridicarea restricțiilor din Marea Britanie va fi cel...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox