More

  Avertizare: Toată Anglia ar trebui să intre sub nivelul de restricții Tier 3, până la jumătatea lunii decembrie

  Speranțele lui Boris Johnson de a salva Crăciunul au fost spulberate după ce experții au avertizat că toată Anglia trebuie să intre în nivelul 3 de alertă până la jumătatea lunii decembrie, relatează The Mirror.

  Grupul consultativ științific al guvernului pentru situații de urgență prezice că noile cazuri de coronavirus din întreaga țară vor reuși în curând să atingă nivelurile din zonele aflate în cea mai înaltă categorie de alertă și restricții.

  Cele mai recente date ale grupului sugerează că 25.000 de persoane vor fi spitalizate până la sfârșitul lunii viitoare, depășind numărul înregistrat în timpul vârfului pandemiei din aprilie.

  În comparație, 9.199 de pacienți cu Covid-19 s-au aflat marți în spitalele din Anglia – în timp ce Marea Britanie a înregistrat cel mai mare număr zilnic de decese din 27 mai până, mai exact fiind raportate 367 de decese.

  Aproximativ 200 de decese în fiecare zi au fost cauzate de virus în Marea Britanie în ultima săptămână, o cifră pe care consilierul științific șef al guvernului, Sir Patrick Vallance, a declarat că nu va fi atinsă până la mijlocul lunii noiembrie.

  O sursă guvernamentală a declarat pentru The Sun: „Cele mai recente date ale Sage sunt complet sumbre”.

  Primul ministru spera că abordarea sa pe trei niveluri a restricțiilor, care vizează focarele virusului pentru blocări mai dure, va permite ca țara să revină la o anumită normalitate până la perioada festivă.

  Avertismentele sosesc pe fondul rapoartelor despre care se spune că dl Johnson se confruntă cu o revoltă a „zidului roșu”, peste 50 de deputați conservatori cerând un plan de recuperare adaptat pentru nordul Angliei.

  Cererile vin în timp ce Guvernul se pregătește să supună opt milioane de oameni la cele mai dure restricții ale coronavirusului.

  Oficialii din Downing Street au confirmat că patru părți separate din Nottinghamshire vor fi supuse blocării Tier 3 de la miezul nopții miercuri – ultima regiune din Anglia care se va confrunta cu cele mai severe restricții.

  O scrisoare adresată premierului de la noua alianță a parlamentarilor conservatori, Grupul de cercetare din nord cere un plan de economie post-pandemie și o foaie de parcurs pentru a nu fi blocat.

  Peste 50 de deputați conservatori din nou-formatul grup, extrase din circumscripțiile pe care conservatorii le-au câștigat de la muncă la alegerile generale din decembrie anul trecut, i-au scris premierului solicitând un plan post-coronavirus.

  Liderul grupului, Jake Berry, fostul ministru al centralei nordice, se teme că diviziunea nord-sud va crește și va trimite nordul „invers”, cu excepția cazului în care se iau măsuri decisive.

  Știri recente

  Vești bune pentru românii care merg în Marea Britanie! Condiţii de călătorie în Marea Britanie, după actualizarea listei ţărilor sigure.

  Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord anunţă cetăţenii despre noile condiţii de călătorie în urma actualizării listelor zonelor...

  Marea Britanie: Zeci de cetățeni UE cu settled status nu au fost lăsați să intre în UK. Polițiștii de frontieră pot suspenda drepturile acestora

  Cetățenii UE care locuiesc și lucrează în Marea Britanie au dezvăluit că se confruntă suspiciuni și amenințări că li se va refuza intrarea în...

  Boris Johnson tocmai a anunțat că ridicarea restricțiilor va fi AMÂNATĂ: Lockdownul va fi mai lung

  În timpul unei conferințe de presă, susținută de premierul britanic BORIS Johnson, acesta a declarat că ridicarea restricțiilor din Marea Britanie va fi cel...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox