More

  Anglia: După finalizarea lockdownului național, anumite regiuni ale țării vor rămâne în lockdown în continuare

  PĂRȚI din Anglia ar putea fi plasate în blocaje și după terminarea lockdownului, în cadrul unei noi strategii Covid de „oprire a infecțiilor”, au avertizat șefii sănătății.

  Boris Johnson a promis să ridice lockdownului național pe 2 decembrie și să se întoarcă la nivelurile regionale în lupta sa împotriva virusului mortal.

  Dar părți mari ale țării ar putea fi plasate în blocaje de tip „întrerupător de circuit automat” dacă ratele de infecție revin.

  Șefii Departamentului Sănătății au avertizat că ar putea fi nevoie de o perspectivă sumbră, ca parte a unei noi strategii de combatere a pandemiei.

  Aceștia i-au informat săptămâna trecută pe șefii regionali din domeniul sănătății cu privire la posibila nevoie de acțiuni drastice, chiar și după ce închiderea națională va fi ridicată.

  O sursă familiarizată cu discuțiile a spus pentru The Sun: „Vorbeau despre noua lor strategie pentru momentul în care Boris Johnson se întoarce la măsurile regionale.

  „Au spus că ar putea avea nevoie de două sau trei întrerupătoare de circuit la perioade incrementale. „Folosesc o nouă expresie pentru a rezuma acest lucru.”

  The Sun înțelege că miniștrii și oficialii din domeniul sănătății discută posibilitatea de a introduce un „Nivel 4” mai dur atunci când Anglia revine la măsurile regionale luna viitoare, care va avea restricții precum lockdownul.

  Guvernul britanic a declarat că restricțiile nu se vor termina după finalizarea lockdownului la data de 2 decembrie, ci va fi introdus un sistem pe niveluri de alertă, similiar cu cel dinaintea insturării blocării naționale, dar cu restricții mai stricte și un nivel de alertă 4, asemănător cu un lockdown parțial.

  Boris Johnson a subliniat că Anglia va reveni la o abordare de blocare locală după 2 decembrie, dar temerile au crescut asupra unui potențial „Nivel 4” care ar putea imita închiderea actuală.

  Johnson a declarat că va prezenta abordarea regională care va înlocui blocarea cu o săptămână înainte de a se încheia pe 2 decembrie.

  Anterior, țara avea doar trei niveluri de măsuri regionale de alertă.

  Documentele publicate de consilierii științifici ai guvernului la sfârșitul săptămânii trecute au avertizat că restricțiile de nivel 3 ar putea fi nevoite să fie întărite.

  Documentul, al grupului științific SPIM, spunea că măsurile „ar trebui să devină din ce în ce mai stricte în timp pentru a controla epidemia”.

  Directorul și medicul adjunct al Angliei, profesorul Jonathan Van-Tam, a folosit o linie similară la o conferință de presă în cadrul guvernului la sfârșitul lunii trecute.

  Vorbind înainte despre blocarea națională, el a spus:

  „Funcționăm acum cu frânele parțial activate – iar R este de la 1,3 la 1,5, conform ultimelor estimări – așa că nu putem scoate frâna la acest lucru și putem trebuie să împing pedala puțin mai tare pentru a o readuce sub control. ”

   

  Știri recente

  Vești bune pentru românii care merg în Marea Britanie! Condiţii de călătorie în Marea Britanie, după actualizarea listei ţărilor sigure.

  Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord anunţă cetăţenii despre noile condiţii de călătorie în urma actualizării listelor zonelor...

  Marea Britanie: Zeci de cetățeni UE cu settled status nu au fost lăsați să intre în UK. Polițiștii de frontieră pot suspenda drepturile acestora

  Cetățenii UE care locuiesc și lucrează în Marea Britanie au dezvăluit că se confruntă suspiciuni și amenințări că li se va refuza intrarea în...

  Boris Johnson tocmai a anunțat că ridicarea restricțiilor va fi AMÂNATĂ: Lockdownul va fi mai lung

  În timpul unei conferințe de presă, susținută de premierul britanic BORIS Johnson, acesta a declarat că ridicarea restricțiilor din Marea Britanie va fi cel...

  Boris Johnson a declarat astăzi că ridicarea restricțiilor ar putea fi amânată din cauza unei noi variante de virus

  BORIS Johnson a sugerat astăzi că ar putea întârzia ridicarea restricțiilor, deoarece a jurat să „nu excludă nimic” pentru a combate răspândirea variantei indiane...

  Guvernul britanic impune noi reguli stricte în aeroporturile din Anglia. Cozi de 10 ore cauzate de noile restricții

  Persoanele din Anglia care doresc să plece în străinătate anul acesta se confruntă cu cozi de până la zece ore în aeroport în această...

  Te-ar mai putea interesa

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox